O podjetju

Podjetje FINAL Pasarič d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1991. Nove tržne razmere, ki so nastale ob osamosvojitvi so bile za nas velik razvojni izziv. Prvotna usmerjenost podjetja, antikorozijska zaščita daljnovodnih stebrov, so dopolnile druge dejavnosti in tako danes sodimo med vodilne družbe na področju antikorozijske zaščite jeklenih konstrukcij, betonskih konstrukcij in sanacij betonskih površin.

Podjetje zaposluje okoli 30 delavcev, sedež podjetja je v Laškem, delovni obrat pa v Celju.

 

Vizija

Vizija podjetja je še naprej ostati ena vodilnih družb na področju antikorozijske zaščite jeklenih in betonskih konstrukcij ter sanacij betonov, tako v Sloveniji kakor tudi izven meja Slovenije.

 

Politika kakovosti, ravnanja z okoljem in varnosti in zdravja

  1. Vizija podjetja Final Pasarič d.o.o. je tudi v prihodnosti ostati ena od vodilnih družb znotraj panoge in svoje delovanje postopoma razširiti tudi preko meja Slovenije. Tudi v bodoče želimo zagotavljati kakovost izvedbe storitev, uvajati najnovejše tehnologije, vlagati v razvoj novih materialov in tehnoloških postopkov ter kontinuirano izobraževati kadre. Svojo dejavnost želimo razširiti še na področje statičnih ojačitev betonskih konstrukcij.
  2. Poslanstvo našega podjetja je uspešno zadovoljevati potrebe naročnikov, zagotavljati maksimalno kakovost uslug in storitev ter zaposlenim nuditi stimulativno okolje, primerne prejemke, socialno varnost in osebnostni razvoj.
  3. V svojem poslovanju želimo vedno ponuditi nekaj več, zato nenehno iščemo dodatne rešitve, s katerimi zadovoljujemo vse zahtevnejše potrebe naših naročnikov. Poleg prej naštetega svojim strankam z veseljem zagotovimo pomoč tudi s tehničnim in strokovnim svetovanjem glede izbire materialov.
  4. Naš cilj je izvajati kakovostne strokovne storitve. Zavezani smo k preprečevanju in zmanjševanju onesnaževanje okolja ter visokem nivoju zdravja in varnosti pri delu.
  5. Želimo, da so naši naročniki udeleženi v postopku in zadovoljni z našim delom.
  6. Delujemo v skladu z zakonom.
  7. Spoštujemo dogovorjene zahteve, roke in čas naših sodelavcev, naročnikov ter drugih udeleženih pri storitvi.
  8. Pri vseh aktivnostih smo izrazito strpni do različnih interesov udeleženih strani in jih, če se le da, uskladimo.
  9. Sistem dela stalno izboljšujemo.

 

Osnovni podatki

POLNO IME: FINAL Pasarič, proizvodnja in trgovina, d.o.o.
KRAJŠE IME: FINAL Pasarič d.o.o.
SEDEŽ: Spodnja Rečica 80 f, 3270 Laško
DELOVNI OBRAT: Medlog, 3000 Celje
MATIČNA ŠTEVILKA: 5452341000
DAVČNA ŠTEVILKA: SI94245134
Povpraševanje
03 734 05 83